Έπιπλα κουζίνας έτοιμα σχέδια

Ο εκθεσιακός μας χώρος φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, κάθε μία σχεδιασμένη με μοναδικό στυλ και λειτουργικότητα

Η δυνατότητα να γνωρίσετε και να έρθετε σε επαφή με έτοιμες κουζίνες σε στημένα περιβάλλοντα, σας παρέχει μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων που μπορούμε να προσφέρουμε.

Εμπνευστείτε από τα έτοιμα σχέδια μας και ξεκινήστε τη νέα σας κουζίνα.


 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς 

Έπιπλο Ρυθμός ]

Η Εταιρεία ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο «ΕΠΙΠΛΟ ΡΥΘΜΟΣ» ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, οικιακού και επαγγελματικού επίπλου.

H έδρα μας - εργοστάσιο βρίσκεται στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, και διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στελεχώνεται από ανθρώπους απόλυτα εξειδικευμένους στον τομέα τους, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τους πελάτες μας στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Εξειδικευμένα τμήματα για την τοποθέτηση - συναρμολόγηση κουζίνας – ντουλάπας – πόρτας.

Διαθέτουμε σύγχρονο  εκθεσιακό χώρο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Μια εντυπωσιακή και μοντέρνα κουζίνα με ευθεία διάταξη και μια εντυπωσιακή νησίδα στο κέντρο. Η νησίδα λειτουργεί ως χώρος εργασίας και παράλληλα ως τραπέζι της κουζίνας, προσφέροντας ένα πρακτικό και λειτουργικό στοιχείο. Στο κέντρο της νησίδας υπάρχει ένας κρεμαστός στρογγυλός απορροφητήρας, ο οποίος ενσωματώνεται αρμονικά στον χώρο και προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα. Οι καθαρές γραμμές, ο μοντέρνος σχεδιασμός και η στρατηγική τοποθέτηση των στοιχείων κάνουν αυτήν την κουζίνα να ξεχωρίζει και να προσφέρει μια σύγχρονη και πολυτελή αίσθηση. Είναι μια ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν μια κουζίνα με κομψότητα και πρακτικότητα, που θα εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει το επίκεντρο του χώρου διαβίωσής τους.

Θεσσαλονίκη

25ης Μαρτίου 39 – Ευκαρπία Θεσσαλονίκη

Email: info@epiplorythmos.gr
Τηλ: +30 2310688532

google my business epiplorythmos

Κοζάνη

Διασταύρωση Μαυροδενδρίου Κοζάνης

Email: info@epiplorythmos.gr
Τηλ: +30 2461096126

google my business epiplorythmos
>