Δεξιά της εικόνας, φαίνονται τα λευκά ντουλάπια της κουζίνας. Τα ντουλάπια αυτά είναι λευκού χρώματος, Ενσωματώνουν τις κουζινικές συσκευές, ψυγείο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και άλλες, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη και λειτουργική εμπειρία μαγειρέματος. Αριστερά της εικόνας, υπάρχει μια νησίδα στη μέση του χώρου. Η νησίδα αυτή είναι επίσης σε λευκό και προσφέρει μια πρακτική επιφάνεια για μαγείρεμα, προετοιμασία φαγητού και τοποθέτηση σκευών. Αριστερά της νησίδας φαίνεται το σαλόνι. Η κουζίνα και το σαλόνι είναι άλλος ένας χώρος που συνδυάζει τον επικοινωνιακό τους ρόλο. Οι χώροι αυτοί είναι χωρισμένοι μεταξύ τους από μια νησίδα μερικώς, δημιουργώντας έναν ανοιχτό χώρο που συνδυάζει τις λειτουργίες μαγειρέματος και χαλάρωσης. Στο σαλόνι, διακρίνονται καναπέδες, καθίσματα, τραπεζάκι καφέ και τηλεόραση ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Η διάταξη αυτή δημιουργεί έναν φιλόξενο χώρο που ενώνει την κουζίνα με το σαλόνι, παρέχοντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον για μαγείρεμα και κοινωνικές στιγμές. Η κλασική αισθητική μπορεί να προσδώσει μια αίσθηση κομψότητας και παράλληλα να παραμένει διαχρονική και μοντέρνα.

 I help 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα έπιπλα κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού. Είναι ο χώρος όπου μαγειρεύουμε, τρώμε, συναντάμε φίλους και οικογένεια, και απλώς χαλαρώνουμε. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα σωστά έπιπλα κουζίνας που θα μας ταιριάζουν και θα μας εξυπηρετούν.

Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα έπιπλα κουζίνας. Θα μιλήσουμε για τα διαφορετικά υλικά, τα στυλ, τις λειτουργίες, και τις τάσεις. Θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα για την κουζίνα σας, και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Εάν ψάχνετε για έμπνευση για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, ή απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα έπιπλα κουζίνας, τότε αυτό το blog είναι για εσάς.

Ελένη Μωυσιάδου
Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) Epiplorythmos
>